Margot Robbielle tähtitieteellinen rahasumma Barbie-elokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Barbie elokuva sai muutama viikko sitten ensi-iltansa ja se on noussut valtavaksi menestykseksi niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Barbie-elokuva on puhuttanut maailmanlaajuisesti jo siitä lähtien kun sen kuvaaminen tuli julkiseen tietoon.

Barbie-elokuva juhlii valtavaa saavutusta ylittäessään maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin lippumyyntitulot vain kahden viikon aikana. Tämä tarkoittaa suuria tuloja myös näyttelijä Margot Robbielle, joka toimi Barbien näyttelemisen lisäksi myös menestyselokuvan tuottajana.

Margot Robbie tuotti elokuvan yhdessä hänen aviomiehensä Tom Ackerleyn kanssa. People-sivuston mukaan elokuva on menestynyt niin hyvin, että 33-vuotias Margot Robbie on saamassa siitä itselleen 50 miljoonan dollarin palkkion, joka koostuu ennalta sovitusta palkkasummasta sekä bonuksesta, joka on suhteutettu elokuvan tuottoihin.