Ashton Kutcher sai hullun idean – kutsui fanit kotiinsa Airbnb-palvelun kautta

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat näyttelijäpariskunta, joista kummatkin tulivat uransa alkuvaiheilla tunnetuksi huippusuositusta 70’s Show -sarjasta. Sarjan päättymisen jälkeen sekä Mila Kunis että Ashton Kutcher ovat tehneet rooleja lähinnä elokuvien puolella.

Mila Kunis on naimisissa näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa ja heillä on yhdessä kaksi lasta, kahdeksanvuotias Wyatt ja kuusivuotias Dimitri. Aviopari on pitänyt aina perhe-elämänsä hyvin yksityisenä, mutta nyt he kuitenkin päättivät tehdä yhdessä jotain melko hullua.

Yhteistyössä Airbnb-palvelun kanssa Ashton Kutcher ja Mila Kunis päättivät avata meren rannalla sijaitsevan upean talonsa myös vieraiden käyttöön. He lisäsivät talon Airbnb-palveluun ja ilmoittivat Instagramissa, että heidän kotinsa on kenen tahansa varattavissa. Ilmeisesti pariskunta tulee myös olemaan tällöin kotona ottamassa vieraat vastaan.