Jenna Jameson jätti perheensä – meni naisen kanssa naimisiin ja laihtui rajusti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavallista perhe-elämää miehensä ja tyttärensä kanssa Havaijin pääkaupunki Honolulussa viettänyt entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson on kuin toinen nainen. Hän on laihduttanut rajusti ja mennyt naimisiin kampaaja ja somevaikuttaja Jessi Lawlessin kanssa. Hän asuu Las Vegasissa

– Monet ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota painonpudotukseeni. Huolehdin vain terveydestäni. Olen palannut ketoon. Se saa minut tuntemaan oloni parhaaksi mahdolliseksi, ja paaston välillä, joten paino putoaa, Jenna Jameson kirjoittaa Instagramiin ja vakuuttaa, että ei käytä mitään lääkkeitä painonpudotuksessa.

Hän on laihduttanut ketogeenisellä ruokavaliolla ennenkin. Vuonna 2018 hän laihdutti yhteensä 35 kiloa. Jenna Jameson on herättänyt fanien keskuudessa kummastusta hänen henkilökohtaisesta elämästään, koska aikuisviihdetähti tuntuu unohtaneensa tyttärensä sekä entisen aviomiehensä, israelilaisen liikemies Lior Bittonin. Mies ja pariskunnan tytär asuvat nykyään Los Angelesissa.