Suomiräppäri Sana kurvikkaana – häikäisevät tatuoinnit pääsevät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Sana on oman musiikkinsa lisäksi kunnostautunut viime aikoina ennen kaikkea sosiaalisessa mediassa, jossa hänen suosionsa on ollut kasvussa. Sana on saanut syystäkin huomiota myös näyttävällä vartalollaan. Taannoin Sana julkaisi uuden kappaleen Tää biisi on sulle, josta työstettiin nopeasti myös erittäin kovatasoinen remix-versio Idlemanin toimesta.

Perjantaina Oulussa Vauhti kiihtyy -festivaaleilla esiintyvä Sana on nyt poseerannut tuttuun tapaansa kurvikkaana somekuvissa, joissa hänen upeat tatuointinsa pääsevät toden teolla oikeuksiinsa. Samalla hän kertaa hieman kulunutta kesää ja avaa tunnelmiaan.

– Kesä on vierähtänyt kummallisen nopeasti live – ja juontokeikkojen parissa, ja yksi kesälle ajateltu biisikin jäi lopulta sitten julkaisematta. Onneksi kuitenkin Idleman @file_dani remixasi huhtikuun lopulla julkaistusta ”Tää biisi on sulle” kappaleesta melkoisen kesähitin! Joko oot kuunnellut? Uutta odotellessa kannattaa muutenkin ottaa mun Spotify seurantaan ja lisäillä biisejä omalle soittolistalle. Jospa sieltä löytyy samalla joku uusi lemppari, joka on aiemmin mennyt ohi, Sana kirjoittaa.