Vanderpump Rules -tähti valitti palkkion pienuudesta: ”Olin rahaton”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright.

Jax Taylor ja Brittany Cartwright pitävät yhdessä melko suosittua When Reality Hits -podcastia, jossa he keskustelevat kaikesta mikä liittyy reality-sarjoihin. Uusimmassa jaksossa Cartwright muisteli sitä miten köyhä hän oli esiintyessään Vanderpump Rules -sarjassa.

Brittany Cartwright kertoi, että hän ei saanut kuvauksista aluksi lainkaan korvausta. Hän alkoi saamaan palkkaa vasta tuotantokauden kuvausten päätyttyä. ”Se vei minusta kaikki mehut. Olin täysin rahaton”, 34-vuotias Cartwright muisteli OK! Magazine -lehden mukaan.