Beyonce osoitti tukensa hyväksikäytöstä syytetylle Lizzolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa sen vuoksi, että häntä syytetään hyväksikäytöstä. Kolme Lizzon entistä taustatanssijaa on haastanut Lizzon oikeuteen. Entiset työntekijät väittävät joutuneensa häirinnän ja joutuneensa arvosteluvyöryn kohteeksi ulkonäkönsä vuoksi ollessaan kiertueella Lizzon kanssa.

Beyonce on nyt julkisesti osoittanut oman tukensa Lizzolle. Aiemmin näytti siltä, että Beyonce tukee Lizzon taustatanssijoita, jotka kertoivat joutuneensa Lizzon ahdistelemaksi. Beyonce poisti elokuun alussa hänen konsertistaan Lizzon nimen kohdasta, jossa tähti aiemmin mainittiin Beyoncen listatessa häntä inspiroivien naisten nimiä.

Nyt Beyonce on kuitenkin lisännyt Lizzon nimen uudelleen listaan. Lizzon nimi komeilee jälleen Break My Soul remix -kappaleen aikana osana voimakkaiden naisten nimiä. Beyonce on Daily Mail -sivuston mukaan maanantaina Atlantassa esiintyessään vielä erikseen huutanut mikrofoniinsa rakastavansa Lizzoa.