Muistisairaan Bruce Willisin omaishoitajavaimo myöntää: ”En voi hyvin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Veteraaninäyttelijä Bruce Willis jäi eläkkeelle viime vuonna, koska aivohäiriön afasia vaikutti hänen kykyynsä ymmärtää ja tuottaa puhetta. Lisäksi hänellä on diagnosoitu frontotemporaalinen dementia, mikä vaikuttaa käyttäytymiseen, ongelmanratkaisuun, ohjautuvuuteen ja tunteisiin. Nyt Emma Heming Willis avautuu dementiasta kärsivän aviomiehensä hoitamisen olevan raskasta.

Emma on 45-vuotias malli, jolla on Bruce Willisin kanssa kaksi tytärtä. Lapset ovat t11-vuotias Mabel ja yhdeksänvuotias Evelyn. Bruce Willis on 68-vuotias ja vaatii sairautensa vuoksi jatkuvaa huolenpitoa ja hoitoa. Omaishoitajan työ on vaativaa ja rankkaa. Hän kehotti sosiaalisessa mediassa kaikkia omaishoitajia etsimään elämästään jotain kaunista etenkin vaikeina päivinä.

– Tiedän, että näyttää siltä, ​​että elän parasta elämääni, mutta minun on ponnisteltava tietoisesti joka ikinen päivä. Haluan yrittää elää parasta mahdollista elämää. Teen sen itseni, lastemme ja Brucen vuoksi. En halua, että minua ymmärretään väärin, sillä en voi hyvin. Minulla ei ole hyvä olla, Emma Heming Willis kertoi Instagramiin.