Sam Asghari hakee avioeroa Britney Spearsista – liitto kesti reilun vuoden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ja Sam Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Sam Asghari on 29-vuotias henkilökohtainen valmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Nyt Sam Asghari on hakenut naisesta avioeroa.

Britney Spears ja Sam Asgharin avioliiton arveltiin jo keväällä olevan vaikeuksissa, koska sekä mies että nainen on nähtiin toisinaan esiintyvän ilman sormusta. Lähipiiristä kerrottiin medialle myös kesällä, että pariskunnan erimielisyyksistä on syntynyt riitoja, jotka ovat äityneet jo fyysisiksi. Nyt liitto on People-sivuston mukaan päättymässä.

Sam Asghari on hakenut avioeroa 41-vuotiaasta Britney Spearsista. Avioliitto kesti vain 14 kuukauden ajan. Useat lähteet ovat kertoneet myös sen, että aviopari on jo jonkin aikaa asunut eri osoitteissa. Kumpikaan ei ole halunnut vielä kommentoida tätä uutista People-lehden toimittajien yhteydenotoista huolimatta.