Naisen muodonmuutoksella jo 14 miljoonaa katselua – tähän ei tarvittu kauneuskirurgiaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on pullollaan taitavia maskeeraajia, jotka esittelevät taitojaan videoiden muodossa. WappaModa-kanavalla eräs taitava alansa harjoittaja esittelee upeita meikkityylejä, joiden avulla nainen muuttaa lähestulkoon koko ulkonäkönsä.

Meikkaamisen avulla niin naiset kuin miehetkin pystyvät muuttamaan kasvonpiirteitään huomattavalla tavalla. Käyttämällä taitavaa contour-varjostustekniikkaa jopa kasvojen luusto voidaan saada näyttämään täysin erilaiselta kuin se oikeasti on. Nyt videolla nähdään uskomaton muodonmuutos, joka on saatu aikaan pelkän meikin avulla.

Videolla nähdään miten nainen muuttaa kasvonsa täysin erinäköisiksi meikin ja värillisten piilolinssien avulla. Upea muodonmuutos on saanut ihmiset hämmästelemään naisen taitoja. Video on kerännyt yli 14 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.