Teemu Selänteen poika vannoi sotilasvalan – Sirpa-äiti herkistyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvan entisen jääkiekkoilija Teemu Selänteen ja hänen vaimonsa Sirpan 26-vuotias poika Eetu on astunut armeijan harmaisiin. Nyt Sirpa on julkaissut kuvan poikansa sotilasvalatilaisuudesta, jonne koko perhe oli matkustanut.

– Eilen oltiin katsomassa Kajaanissa Eetun ja muiden Kainuun Prikaatin alokkaiden sotilasvalatilaisuutta isolla porukalla!, Sirpa Selänne hehkuttaa Instagramissa perhepotretin kera.

Paikalla valatilaisuudessa oli Selänteen vanhempien lisäksi Eetun kihlattu Abbey, sisko Veera ja veli Leevi. Eetu Selänne aloitti varusmiespalveluksen 3. heinäkuuta Kainuun varuskunnassa. Hän pelaa tulevalla kaudella Kajaanin Hokissa, joten palveluspaikkakunta valikoitui joukkueen sijainnin perusteella.

– Upeita nuoria miehiä koko porukka! Kunniavieraslounas kruunasi päivän! Onnellinen suomalaisuudesta, Sirpa Selänne jatkoi.