Suosikkinäyttelijä Angus Cloudin kuolemasta lisätietoa – äiti epäilee vahingoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

HBO:n Euphoria-draamasarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Angus Cloud kuoli 31. heinäkuuta kotonaan Kalifornian Oaklandissa. Hän oli vasta 25-vuotias. Nyt kuolemasta on annettu lisätietoja julkisuuteen.

Angus kuoli alle kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänelle rakas isänsä Conor Hickey kuoli. Lähipiiri kertoi, että Angus oli syvästi järkyttynyt isänsä menetyksestä ja hän saattoi riistää henkensä. Nyt Anguksen äiti Lisa Cloud on kiistänyt asian.

Anguksen äiti on sanonut, että hänen poikansa ei tehnyt itsemurhaa. Hänen mukaansa on todennäköistä, että poikansa kuolema johtui tahattomasta yliannostuksesta. TMZ:n raportin mukaan Cloud ei jättänyt itsemurhaviestiä, eikä hänen kuolinpaikalta löytynyt johtolankoja, jotka osoittaisivat aikomuksen riistää hengen itseltään.

Angusin äiti Lisa Cloud oli myöps se, joka löysi poikansa ruumiin ja soitti hätänumeroon. Hän kertoi hätäkeskusoperaattorille, että ensihoitajaa tarvitaan mahdolliseen yliannostukseen, mutta hän ei osaa vielä tänä päivänäkään kertoa, mitä ainetta Angus olisi ottanut liikaa.

– Tiedän vain, että hän laittoi päänsä pöydälle, jossa hän työskenteli taideprojektinsa parissa, hän nukahti, eikä herännyt, äiti kertoi.

Cloud näytteli Euphoria-sarjassa yhdeksi fanien suosikkihahmoista noussutta huumediileri Fezco ”Fez” O’Neilliä. Hän päätyi mukaan sarjaan kykyjenetsijän lähestyttyä häntä kadulla New Yorkissa, vaikka ei ollut näytellyt aikaisemmin. Tähti kertoi haastatteluissa luulleensa kykyjenetsijää ensin huijariksi.

Cloud näytteli ennen kuolemaansa myös aiemmin tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa The Line -elokuvassa. Lisäksi hän esiintyi muun muassa Juice Wrldin ja Noah Cyrusin musiikkivideoilla.