90210-tähti Tori Spelling joutui sairaalaan – mystinen sairaus piinaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tori Spelling on kertonut faneille, että hän on ollut sairaalassa neljä päivää. Syy ei ole tiedossa. Näyttelijä joutui sairaalaan pian sen jälkeen, kun hänet nähtiin kuvaamassa julkistamatonta projektia Beverly Hillsissä, Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

– Neljäs päivä täällä ja kaipaan lapsiani niin paljon… Olen kiitollinen ja ylpeä vahvoista, rohkeista, sitkeistä ja ystävällisistä lapsistani, jotka pysyvät positiivisina riippumatta siitä, mitä heidän elämässään tapahtuu, Spelling kirjoitti Instagramin tarinoihin.

Kuvassa hänellä oli sairaalaaranneke ja tippaletku kädessä. Tori Spelling osallistui ennen sairaalaan joutumistaan kuvausprojektiin, jossa hän esiintyi punaisessa, näyttävässä housupuvussa. Hän asui viimeaikoina matkailuautossa viiden lapsensa kanssa leirintäalueella Venturassa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Torin huhutaan eronneen aviomiehestään Dean McDermottista ja pariskunnan kotoa löytyi vakava homevaurio.