Tom Sandoval kuvasi Rachel Levissiä salaa – intiimi video leviää ystäväpiirissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä suositun Vanderpump Rules -sarjan tähtiä kohtasi skandaali, kun Tom Sandovalin ja Raquel Levissin salasuhde paljastui. Raquel Leviss kirjautui skandaalin aikana sarjan tuotantokauden kuvausten päättymisen jälkeen vapaaehtoisesti sisään mielenterveyskuntoutukseen keskittyneeseen hoitolaitokseen, Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevaan The Meadowsiin.

Nainen on nyt kirjautunut ulos hoitolaitoksesta ja ottanut takaisin käyttöön oman Rachel-syntymänimensä. Nyt hän on ollut myös valmis puhumaan pettämisskandaalista ja antanut syväluotaavan haastattelun New Yorkin täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tulleelle Bethenny Frankelille.

Vanderpump Rules -sarjassa nähdään miten Ariana Madix saa tietoonsa pettämisen löytäessään Raquelista kuvatun videon Tom Sandovalin puhelimesta. Sarjassa ei kuitenkaan koskaan käynyt ilmi sitä mitä videolla tapahtui. Nyt Rachel on itse paljastanut, että videolla näkyy miten hän tyydyttää itseään ja katsoo samalla aikuisviihdettä.

Rachel puhui samaan aikaan Tom Sandovalin kanssa videopuhelua. Nainen ei kuitenkaan tiennyt, että Tom Sandoval oli laittanut salaa päälle ruututallennuksen ja kuvannut videopuhelusta kaksi erillistä videopätkää. Ariana Madixin nähtyä videot, hän oli lähettänyt ne Rachelille takaisin ja kirjoittanut viestin: ”Olet kuollut minulle”.

Tämän jälkeen Rachelin tiimi laati nopeasti salassapitosopimuksen, jossa käsketään olla levittämättä videota tai tietoa siitä mitä videolla näkyy. Myöhemmin Rachel on kuitenkin saanut kuulla Ariana Madixin ystäviltä yksityiskohtaisia tietoja videota koskien, mistä päätellen Madix oli ehtinyt jo jakaa videon ystäväpiirissään.