Moottoripyöräilijä kaahasi Helsingissä 112 km/h viidenkympin alueella – sitten poliisiauto kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Tapaninkyläntiellä nähtiin lauantaina tilanne, jonka seurauksena nuoren moottoripyöräilijän kortti päätyi kuivumaan hyllylle. Motoristi kaahasi tietä pitkin ylinopeutta juuri, kun poliisipartio ajoi vastaan.

Tilanne ikuistui poliisin kojelautakameran videoksi, jonka Helsingin poliisin liikennevalvontaa johtava Dennis Pasterstein julkaisi X-palvelussa. Videolta selviää, että moottoripyöräilijä jäi kiinni kaahaamisesta 12. elokuuta kello 22 aikoihin.

– Piti vähän kokeilla”. Raportti kentältä: Mitattu 112, sallittu 50 km/h, Pasterstein kirjoitti.

Moottoripyöräilijä jatkoi matkaansa jonkin aikaa, kunnes hän pysähtyi bussipysäkille. Häntä epäillään poliisin mukaan törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.