Viimeinkin! Guns N’ Roses julkaisi uutta musiikkia – kaikki eivät ole mielissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen rokkiyhtye Guns N’ Roses on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Perhaps. Kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa kaksi miljoonaa kertaa, ja se on saanut enimmäkseen kehuja osakseen ehkä siksi, että yhtyeeltä on janottu uutta tuotantoa vuosikausien ajan.

Gunnarit on parhaillaan maailmankiertueella. Kiertue päättyy Pohjois-Amerikkaan lokakuun puolessa välissä, ja sen jälkeen miehet menevät studioon. Julkaistavat kappaleet ovat jääneet ylimääräiseksi aiemmilta levyiltä ja ne on sovitettu nyt kokoelmaksi. Perhaps on peräisin yhtyeen vuonna 2008 ilmestyneen albumin, Chinese Democracyn äänityssessioista.

Uusi kappale on jakanut fanien mielipiteitä. Osa sanoo sen olevan kypsempää ja edustavansa yhtyeen kanssa kasvaneita kuuntelijoita heidän nykyisissä ikävuosissaan. Toiset puolestaan pitävät biisiåä tylsänä verrattuna 80-luvun ikiklassikoihin ja alkuperäisen tuotannon tykityksiin. Lisää on kuitenkin luvassa.

– Tiedän, että yhtye alkaa työstää uutta musiikkia. Heillä on jo paljon tavaraa äänitettynä. Itse asiassa luulen, että he yrittävät saada uuden singlen ulos hetkenä minä hyvänsä, joten uutta musiikkia saatetaan kuulla ennemmin kuin uskotaankaan, Mayhue kertoi Blabbermouthille aiemmin kesällä.