Ihmiset vastaavat: Tällaisia ovat hirveimmät vieraat kotona

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avocado Green Mattressin tilaamassa kyselyssä on selvitetty, minkälaiset vieraat aiheuttavat eniten harmaita hiuksia isäntäväelle. Kaksi kolmasosaa vastaajista on sanonut vierailleen, että he voivat olla kuin kotonaan, mutta ovat katuneet kehotustaan myöhemmin.

Kysely toteutettiin 2.000 amerikkalaiselle. Heistä 72 prosenttia on käskenyt vieraita olemaan kuin koronaan, mutta 91 prosenttia heistä on katunut sitä jälkeenpäin. Syynä ovat olleet muun muassa se, että ihmiset ovat odottaneet valmiita aterioita pöytään, jääneet yliajaksi kyläilemään, sotkeneet asuntoa tai rikkoneet tavaroita.

Vieraat ovat saattaneet myös tulla kylään ilmoittamatta tai nauttineet vierailunsa aikana liikaa alkoholia. Lähes puolet isännistä kertoo, että ovat hankkineet vieraita varten yöpymiseen paremmin sopivia huonekaluja. Eniten stressiä aiheuttaneet vieraat ovat olleet ystäviä, sisaruksia tai appivanhempia.