Lähetti tappoi kalkkarokäärmeen talon oven edestä – jätti osuvan viestin asukkaalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yllättävä käärmeen kohtaaminen saa useimmat ihmiset joko jähmettymään aloilleen tai juoksemaan hätääntyneenä kauemmas. Tällä kerralla eräs postinjakaja Nebraskassa ei kuitenkaan jäänyt toimettomaksi kohdatessaan käärmeen asiakkaan talon oven edessä vaan päätti päästää matelijan hengiltä.

Talon etuoven vieressä olevalle valvontakameralle tallentui tilanne, jossa kalkkarokäärme nähdään luikertelevan portaita ylös vain minuutteja sen jälkeen kun perheen tytär oli astellut ovesta ulos. Hetkeä myöhemmin Matt Govier -niminen postinjakaja toimitti oven eteen pakettia, kun hän huomasi käärmeen.

NTV News -kanavan jakamalla YouTube-videolla kuullaan miten kalkkarokäärme kalisuttaa häntäänsä varoitusmerkkinä postinjakajalle. Govier hakee asiakkaan autotallista lapion ja päättää tappaa käärmeen, joka oli käpertynyt kerälle talon etuoven viereen.

Matt Govier oli lähettänyt asiakkaalle kuvan käärmeestä ja viestin: ”Toivottavasti teillä ei ole lemmikkinä kalkkarokäärmettä, koska tapoin sen. Pahoittelen verta”, mies oli kirjoittanut viestiin. Perheenäiti oli ollut suunnattoman helpottunut postinjakajan teosta ja kiitteli miestä omalla Facebook-kanavallaan.