Italian povipommi Maria loksautti leuat – ulkoilutti kurvejaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen opiskelijatar Maria Arreghini on Instagramin nouseva tähti. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt Maria on nautiskellut Italian kesähelteistä näyttävästi, sillä hänet kuvattiin käyskentelemässä rannalla. Jättimäisen povensa hän oli peittänyt vaaleanpunaisilla biksuilla, jotka eivät toki estäneet silminnäkijöiden katseita. Kurvittaren mielestä kulunut kesä on mennyt ohi vauhdikkaasti.

– Kesä on jo lopuillaan ja minusta tuntuu, että se on mennyt aivan ohi. Entä sinusta? Maria kysyy päivityksensä yhteydessä.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.