Reese Witherspoon ja tytär kuin kaksi marjaa – fanit ihmettelevät kuvaa: ”Kumpi on kumpi?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Reese Witherspoon ja hänen aviomiehensä Jim Toth ilmoittivat äskettäin, että he ovat päättäneet erota. Huhtikuussa Reese Witherspoon teki asiasta virallista ja palautti avioeropaperit allekirjoitettuna. Avioeron syyksi kirjattiin selvittämättömät erimielisyydet.

Reese Witherspoon on kesällä tehnyt paljon töitä omien yritystensä parissa, mutta ehtinyt kuitenkin viettämään paljon aikaa myös lastensa kanssa. Alkukesästä Witherspoon lähti tuulettumaan pienelle lomalle Ranskaan hänen äitinsä Bettyn ja kahden veljentyttären, Abby Jamesin ja Draperin kanssa.

Nyt nainen on herättänyt ihmetystä kuvalla, jossa hän poseeraa terassilla tyttärensä kanssa. Kuvassa 47-vuotias Reese nähdään 23-vuotiaan Ava-tyttärensä kanssa viinilasi kädessä. Kummallakin on päällä valkoista ja isot aurinkolasit. Yhdennäköisyys on niin selvä, että kommentoijat ovatkin ihmetelleet sitä miten äiti ja tytär voivat yhä näyttää niin saman näköisiltä.