Charlize Theron ei suostu enää lihottamaan itseään roolia varten: ”Sitä ei saa pois”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Charlize Theron muistetaan muun muassa Monster ja Mad Max -elokuvista. 48-vuotias kaunotar on viime aikoina keskittynyt lähinnä näyttelemiseen ja perheenäitinä olemiseen. Naisella on kaksi lasta, 11-vuotias Jackson ja seitsemänvuotias tytär August.

Näyttelijän työtä tehdessään Charlize Theron on tottunut siihen, että hänen ulkonäköään muutetaan aina rooliin sopivaksi. Nainen on joutunut moneen otteeseen sekä laihduttamaan että lihottamaan itseään rooleja varten, mutta enää hän ei suostuisi tekemään niin.

Charlize Theron kertoi Allure-lehden haastattelussa, että hän ei enää koskaan suostuisi rooliin, jonka vuoksi hän joutuisi lihomaan noin 20 kiloa. 27-vuotiaana tähti keräsi Monster-elokuvan roolia varten noin 14 kiloa, jonka hän onnistui laihduttamaan kuvausten jälkeen kuin yhdessä yössä.

Sen jälkeen tähden tuli 43-vuotiaana lihottaa itseään Tully-elokuvaroolia varten, mutta sen painon pudottaminen ei enää ollutkaan niin helppoa. Charlize Theron oli yli vuoden yrittänyt päästä takaisin vanhoihin mittoihinsa ja soitti jopa lääkärilleenkin ihmetellen sitä miksi paino ei putoa. Yli 40-vuotiaana aineenvaihdunta ei vain ole enää entisellään.