Henna Kalinainen teki täyskäännöksen: ”Koko loppuelämän päätös”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Henna Kalinainen ja hänen Jarkko-rakkaansa saivat ensimmäisen lapsen muutama vuosi sitten. Ennen raskautta Henna saavutti Olet mitä syöt -ohjelman avulla uudenlaisen ja terveellisemmän elämän. Lapsiarki asetti näille elämäntapamuutoksille haastetta.

– Viime vuosina arjen pyöritys ja äitiyden kiireet ovat vieneet huomion pois omasta hyvinvoinnista. Mutta nyt olen viimein päättänyt tehdä muutoksen!, Henna hehkuttaa Instagramissa.

– Aloitin juuri elämäntapamuutoksen, joka sisältää terveellisemmän ruokavalion ja säännöllisen liikunnan. En ole hetkeen tuntenut tätä innostusta ja päättäväisyyttä. Vaikka lapsiarjen keskellä aikaa on rajallisesti, päätin tehdä itselleni ja pikkuiselleni palveluksen ja priorisoida terveyteni.

Hän kertoo saaneensa sysäyksen terveyden vaalimiseen tänä vuonna sen jälkeen, kun tajusi sairastelleensa jatkuvasti. Hän myöntää, että kunto on huonontunut ja olo on ollut sietämätön.

– Päätin, että nyt on pakko alkaa tositoimiin. Ja ei, tämä ei ole mikään laihdutuskuuri. Tämä on joka päivä loppuelämän parempia valintoja arkeen! Pieniä tekoja, suuri muutos.