Kuvamuokkaus huvittaa: Kaljuuntuvalle prinssi Harrylle lisättiin tummat hiukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja Meghan Markle asuvat parhaillaan Yhdysvalloissa, mutta heidän elämänsä ei ole edennyt rapakon takana suunnitelmien mukaan. Otsikot ovat väittäneet heidän haikailevan takaisin hoviin. Lisäksi taloushuolet ovat aiheuttaneet parisuhdeongelmia.

Sussexin herttuapari tekee kaikkensa saadakseen tulovirtaa kassaan ja edustaakseen mahdollisimman hyvin brändiään markkinoiden. Ihmisiä on kuitenkin huvittanut viimeisin yritysyhteistyö, koska prinssi Harryn ulkonäköä on muokattu merkittävästi markkinointimateriaaliin.

Äskettäin julkaistu valokuva amerikkalaisella mielenterveysteknologian start-up -firma BetterUpin sivustolla esittää Sussexin herttuan tuuheilla ja tummilla hiuksilla. Harrylla on tiettävästi kaljuuntuvat ja punaiset hiukset.