Lizzo on pöyristynyt saamastaan syytteestä – aikoo itse haastaa tanssijat oikeuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutunut suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa on haastanut Lizzon oikeuteen. Entiset työntekijät väittävät joutuneensa häirinnän ja arvostelun kohteeksi ulkonäkönsä vuoksi ollessaan kiertueella Lizzon kanssa. He ovat syyttäneet tähteä myös huonoista työolosuhteista.

Lizzo on aiemmin vastannut julkisesti saamiinsa syytöksiin ja puolustanut itseään. Nyt Lizzo suunnittelee taustatanssijoiden oikeuteen haastamista tekopyhästä käytöksestä. Lizzon asianajaja Marty Singer on People-sivuston mukaan esittänyt todisteita siitä, että tanssijat olisivat pitäneet yhdessä hauskaa ja nauttineet kabareeshowsta.

Tanssijat väittivät aiemmin, että Lizzo painosti heitä osallistumaan Crazy Horsen yläosattomaan esitykseen Pariisissa. Singerin esittämässä todistusaineistossa on kuvia, joissa Lizzon tanssijat poseeraavat iloisesti kulissien takana esityksen jälkeen. Lizzon mukaan oikeusjuttu on tekaistu, minkä vuoksi hän aikoo nostaa kanteen sen jälkeen kun perusteettomat väitteet on hylätty oikeudessa.