Teini piti kätybileet – äitiä odotti järkyttävä kaaos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raivostunut äiti on paljastanut Tiktokissa, kuinka hän oli ollut rentouttavalla viikonloppureissulla ja jättänyt nohevan teinityttönsä kotiin siksi aikaa. Oli sovittu, että tytär kutsuisi kylään kavereitaan ja he katsoisivat leffoja sekä tekisivät tyttöjen juttuja. Paikalle oli kuitenkin saapunut vieraita poikia, jotka olivat sikailleet antaumuksella.

Brittiläinen äiti kertoo, että hän löysi asunnosta palamisjälkiä, kun teinit olivat leikkineet deodorantin ja sytyttimen kanssa. Hän löysi veitsiä sekä kananmunia, joilla taloa oli heitelty. Hän löysi kokonaan tyhjennetyn jauhesammuttimen. Hän löysi oksennusta ja puhelimia. Lisäksi äiti kertoo, että teinit olivat varastaneet paljon tavaroita perheen kotoa.

– Nyt tyttäreni ottaa tietysti täyden vastuun kaikesta, mutta tätä ei haluaisi kokea ihanan pitkän viikonlopun jälkeen, äiti pyörittelee päätään.

– Meillä menee kauan ennen kuin saamme talon takaisin kuntoon, äiti jatkaa toisella videolla ja paljastaa, että asiasta on tehty rikosilmoitus ja taloon tehdään remontti vakuutuskorvausten turvin.

@resolutera #party #teen #houseparty #rant #cleaningtiktok #parents ♬ original sound – Insignificant me

@resolutera Its a long one, #party #partytime #story #storytime #after #family #daughter ♬ original sound – Insignificant me