Poliisille erikoinen hälytys – käärme esti naiselta pääsyn autolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasin Irvingin poliisilaitos sai taannoin yllättävän hätäpuhelun. Paikallinen nainen kertoi, ettei hän uskaltanut mennä autolleen tiellä olleen isokokoisen käärmeen vuoksi.

Poliisit löysivät parkkipaikalta pytonkäärmeen, joka oli asettunut kodiksi keskelle asfalttia. Tilanne kuitenkin ratkesi helposti. Poliisilaitoksella työskentelevällä Steve Burresilla kerrotaan nimittäin olevan erityistaito käsitellä matelijoita.

– Poliiseillamme on monia piilotettuja taitoja. Burres on käärmekuiskaajamme. Hänen salainen taitonsa on kyky hoitaa kaikki saamamme eläimiin liittyvät hälytykset, erityisesti käärmeitä koskevat tehtävät, poliisilaitoksen Facebook-sivulla kerrottiin.

Käärme osoittautui Ms. Bonnie -nimiseksi karanneeksi lemmikiksi. Omistaja joutui kuitenkin luovuttamaan sen paikalliseen eläinsuojaan, sillä yli 1,8 metrin pituisten käärmeiden pitäminen lemmikkinä on Irvingissä laitonta.