Lady Gaga valmistautuu Las Vegasin esityksiin – julkaisi kuvia harjoituksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga on tunnettu vahvasta äänestään ja menestyksekkäästä jo monia vuosia kestäneestä urasta, jonka aikana tähti on julkaissut lukemattomia superhittejä. Naisella on myös todella omaperäinen tyylitaju ja hän pitää ihmisten yllättämisestä omilla asuillaan.

Lady Gaga harjoittelee tällä hetkellä Las Vegasin residenssinsä esityksiä varten. Naisen fanit ovat tottuneet siihen, että artisti julkaisee kuvia omalla Instagram-kanavallaan melko harvakseltaan. Nyt tähti tarjoili 56 miljoonalle seuraajalleen harvinaista herkkua tekemällä useamman julkaisun saman päivän aikana.

Lady Gaga teki neljä julkaisua Instagram-kanavalleen saman päivän aikana. 37-vuotias artisti julkaisi kuvia ensin autosta, jossa hän oli vasta Nähdään pian! harjoituksiin. Sen jälkeen hänet nähdään meikkipöydän luona ja bändin kanssa lavalla. Lopuksi Lady Gaga poseerasi vielä selfie-kuvissa, joissa hänellä nähdään kaunis meikki ja vaaleat pitkät hiukset.