Kate Mossin pikkusiskon peppuparaati jatkuu – entistä härskimpänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallin uraa viime vuosina tehnyt Lottie Moss tunnetaan myös supermalli Kate Mossin pikkusiskona. Lottie seurasi isosiskonsa jalanjälkiä muotialalle jo vuonna 2014, ja tekee edelleen näyttävää malliuraa ainakin sosiaalisessa mediassa.

Viime päivinä Lottie on esitellyt ahkerasti vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen, ja nyt vuorossa on todellinen peppuparaatin jatko-osa. Kuvakoosteessaan Moss nimittäin esittelee vain hyvin muodostunutta takapuoltaan eri asennoissa.

Taannoin Lottie kertoi poistaneensa kasvoistaan täyteaineet ja paljasti olevansa kovissa kivuissa. ”Kasvoihin sattuu niin paljon, että en pysty liikuttaa niitä lainkaan”, nainen vaikeroi videolla. Hän kertoi, että hän ei pysty hymyilemään, minkä lisäksi leuka oli hyvin turvonnut. Täyteaineiden poistaminen oli Lottie Mossin mukaan maksanut 450 puntaa eli noin 510 euroa. Viime aikoina on kerrottu, että Lottie ja siskonsa Kate ovat huonoissa väleissä keskenään.