Elton John kiidätettiin sairaalaan – kaatui kotonaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen muusikko Sir Elton John joutui sunnuntaina sairaalaan. Syynä oli 76-vuotiaalle tähdelle kotonaan tapahtunut onnettomuus. Mistään vakavasta ei kuitenkaan tähden tiedottajan mukaan ole kyse.

Elton John kaatui sunnuntai-iltana Ranskan Rivieralla sijaitsevassa kodissaan. Hänet kuljetettiin The Guardian -lehden mukaan Monacossa sijaitsevaan sairaalaan. Artistin tiedottajan mukaan sairaalareissussa oli kuitenkin kyse varotoimenpiteestä, ja hän pääsi kotiin jo seuraavana aamuna.

Elton John on viettänyt rauhallista elämää Ranskassa Farewell Yellow Brick Road -kiertueensa jälkeen. Se päättyi 8. heinäkuuta Tukholman Tele2-areenalla järjestettyyn konserttiin. Kiertue koki monenlaisia myllerryksiä koronapandemian vuoksi, ja esimerkiksi suunniteltu Suomen keikka jouduttiin lopulta perumaan kokonaan.

Farewell Yellow Brick Road -kiertueen on kerrottu olevan vuonna 1969 debyyttialbuminsa julkaisseen Elton Johnin viimeinen. Artisti saatetaan kutenkin nähdä lavalla yksittäisten keikkojen merkeissä vielä jatkossakin.