Kendall Jenner siemaili drinksuja luksuslomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner on viime päivinä ollut Meksikossa lomailemassa ystäviensä kanssa. Nainen julkaisi aiemmin videon, jossa hän juotti omaa tequilaansa Hailey Bieberille, Lori Harveylle sekä Justine Skyelle. Nyt hän julkaisi näyttävän biksuposeerauksen Instagram-kanavalleen.

Kendall Jenner julkaisi itsestään kuvan, jonka hän on ottanut puhelimellaan peilin kautta. Kuvassa naisella on yllään pikkuruiset narubiksut, jotka korostavat tähden hoikkaa ja pitkää mallivartaloa. Aiemmin Kendall Jennerin kuvat saivat osakseen arvostelua, joissa seuraajat kehottivat naista toisinaan julkaisemaan kuvia myös vaatteet yllään. Nyt kuva on kuitenkin kerännyt suurimmaksi osaksi pelkkää ihastelua.