Lizzo rakastaa ruoanlaittoa – esitteli syksyisen bataattikeittonsa valmistuksen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutunut suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa on haastanut Lizzon oikeuteen. Entiset työntekijät väittävät joutuneensa häirinnän ja arvostelun kohteeksi ulkonäkönsä vuoksi ollessaan kiertueella Lizzon kanssa. He ovat syyttäneet tähteä myös huonoista työolosuhteista.

Lizzo on yrittänyt rentoutua kaiken negatiivisen huomion keskellä ja lomaili juuri Japanissa. Matkalla nainen söi joka päivä ravintoloissa, minkä vuoksi hän on kaivannut omaa keittiötään ja itse tehtyä kotiruokaa.

Ensimmäisenä aterianaan Lizzo päätti valmistaa itselleen sosekeittoa sipulista ja bataateista. Keiton kaveriksi tähti paahtaa leipää. Ruoka näyttää herkulliselta keitolta etenkin syksyä ajatellen. Moni on kuitenkin ihmetellyt videon kommenteissa sitä miten nainen on palannut TikTok-kanavalleen kevyen kokkivideon merkeissä sen sijaan, että puhuisi siitä mitä oikeasti on meneillään.

@lizzo First meal since Japan 🥣 #goodsoup ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design