Lottie Moss ihannemiehestä: ”Haluaisin sellaisen, joka ei petä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lottie Moss on brittiläinen mallikaunotar, joka on noussut laajempaan tunnettuuteen Kate Mossin pikkusiskona. Lottie Moss seurasi siskopuolensa jalanjälkiä muotialalle ja allekirjoitti ensimmäisen sopimuksensa Storm Model Management -mallitoimiston kanssa vuonna 2014. Tällä hetkellä tähti työskentelee Premier Models -mallitoimiston listoilla.

Lottie Moss on nyt osallistunut Celebs Go Dating -ohjelmaan, jossa hän on käynyt treffeillä Love Island -ohjelmasta tutuksi tulleen Adam Collardin kanssa. Treffien aikana Moss kertoi Collardille, että häntä on aiemmissa suhteissaan kohdeltu todella huonosti.

Lottie Moss kertoi, että menneissä suhteissa hänelle on myös puhuttu rumasti ja häntä on petetty. Nyt nainen toivookin Daily Mail -sivuston mukaan saavansa sellaisen kumppanin, joka ei petä häntä. Adam Collardin kanssa käydyssä keskustelussa kävi kuitenkin nopeasti ilmi, että Collard ei välttämättä halunnut Lottie Mossin kanssa muuta kuin seksiä.