Tallia Stormin bileasu ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Tallia Storm nousi Britanniassa nopeasti suosituksi. Neitokainen on niittänyt suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Tällä kertaa Tallia on poseerannut kameran edessä Lontoon kaduilla erittäin näyttävästi asussa, joka nosti hänen povensa tarkoituksella päärooliin. Tiukka musta nahka-asu ei varmasti jättänyt ketään silminnäkijää kylmäksi.

Tallia Storm, eli Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun Elton John kutsui Tallian konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi saatuaan tämän demon. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.