Mies löysi parkkipaikalta 5 000 dollaria sisältäneen kassin – sai syytteen varkaudesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuvaa miestä syytetään varkaudesta, sillä hänen mukaansa päätyi tuhansia dollareita sisältänyt kassi. Häntä voi odottaa viiden vuoden vankeustuomio. Miehen itsensä mukaan hän ei syyllistynyt rikokseen.

Robert Withington kertoi Heart Connecticut Medialle huomanneensa kassin paikallisen pankin parkkipaikalla. Miehen mukaan hän luuli kassin olevan hylätty ja otti sen mukaansa. Sisältä paljastui 5 000 dollarin edestä käteistä rahaa.

Withington sai kolme kuukautta myöhemmin syytteen varkaudesta. Rahat olivat kadonneet 30. toukokuuta paikallisen veroviraston työntekijältä. Poliisi päätyi Withingtonin jäljille haastateltuaan silminnäkijöitä ja tarkasteltuaan valvontakameroiden videoita.

Withington myönsi poliisille ottaneensa kassin. 56-vuotias mies kertoi luulleensa, ettei hänellä ollut velvollisuutta palauttaa sitä omistajalle. Poliisin mukaan veroviraston rahoja sisältänyt kassi oli merkattu selkeästi paikalliselle pankille kuuluvaksi.

– Ei tämä ollut mikään suunniteltu juttu. Toimin hetken mielijohteesta. Se tuntui lottovoitolta, Withington kuvaili paikallismedialle.

– En varastanut mitään. Jos olisin tiennyt tekeväni jotain väärin, olisin palauttanut rahat heti, koirankouluttajana työskentelevä mies jatkoi.