Lizzo valmisti trendijuomaa – näin korealainen vesimelonibooli syntyy

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Korealainen Hwazhae-niminen booli on alkanut kasvattamaan suosiotaan TikTokissa. Kaikki lähti siitä kun Amy Flamy kertoi syövänsä tätä korealaista herkkua aamuyöllä kolmelta, koska juhlimisen jälkeen hänelle alkoi tulla jo krapula ja hän koki kärsivänsä jo nestehukasta.

Moni on toistanut naisen tekemän hedelmäboolin halutessaan tietää miltä hwachae maistuu. Yleensä juomasekoitus syntyy hedelmäsalaatista, vesimelonista, sitruunalimsasta ja maidosta. Tavallisen maidon sijaan moni käyttää esimerkiksi maustettuja mantelimaitoja. Boolin virkistävä ja viileä lämpötila taataan kaatamalla sekaan vielä reilusti jääpaloja.

Nyt poplaulaja Lizzo julkaisi TikTok-kanavallaan oman versionsa jälkiruokaherkusta. Lizzo laittaa omaan versioonsa säilykehedelmäsalaattia, mustikoita, kiiviä ja vesimelonia. Juomaksi nainen lisää booliin Spriteä ja mansikkamaidon, jonka hän valmistaa itse mansikoista ja kauramaidosta. Vaikka kyseessä onkin booli, se syödään syvältä lautaselta lusikalla.

@lizzo

Hwachae 💖

♬ original sound – lizzo