Salma Hayek paljasti huikean biksuvartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijäkaunotar Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Nyt 57 vuotta täyttänyt upea Salma on esitellyt tyrmäävän nuorekasta vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen syystäkin ylpeänä. Samalla hän kertoo olevansa kiitollinen kaikesta hyvästä, jota on elämässään kokenut.

Salma Hayek juhli taannoin sitä, että hän oli onnistunut haalimaan omalle Instagram-kanavalleen jo 24 miljoonaa seuraajaa. Nykyään naisella on seuraajia jo 26,5 miljoonaa. Ihmiset näyttävät pitävän naisen positiivisista julkaisuista, joissa nähdään miten onnellista elämää tähti elää.