Gigi Hadid avautui yrittäjyydestä ja äitiydestä – kaikki on kiinni aikataulutuksesta ja tasapainosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on ollut paljon uutisotsikoissa viime aikoina lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kolmevuotias tytär Khai Hadid Malik.

Gigi Hadid tekee edelleen töitä mallina monille suurille muotitaloille. Sen lisäksi hän perusti taannoin myös oman yrityksen, Guest in Residence, joka valmistaa ja myy kashmirvillaisia luksusneuleita. Kiireisen työelämän keskellä aikaa täytyy puristaa vielä pienelle tyttärellekin.

Gigi Hadid ja Zayn Malik toimivat yhteishuoltajina Khaille vaikka he eivät saman katon alla enää asukaan. Hadid kertoi People-sivuston mukaan, että äitinä omasta aikataulutuksesta täytyy pitää tarkempaa huolta. ”Kaiken tekemisen täytyy olla tarkoituksenmukaista, koska aikaa on vain puolet siitä kuinka paljon sitä oli ennen”, Hadid pohtii.

Gigi Hadid keskittyy vain tyttäreensä silloin kun Khai on hänen luonaan. Kun tytär on isänsä luona, nainen tekee töitä. Hadid yrittää mahduttaa päiviinsä mahdollisimman paljon työkeikkoja ja kaikkea työhön liittyvää. Nykyään Gigi Hadid valitsee itselleen vain sellaisia töitä, joista kokee saavansa täyttymystä.