Midnight Run -juoksutapahtuma järjestetään viikonloppuna Helsingissä – vaikuttaa liikennejärjestelyihin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestetään syyskuun alussa hieman perinteisistä poikkeava urheilujuhla. Lauantaina 9. syyskuuta järjestettävä Midnight Run Helsinki on järjestäjien mukaan vuoden hauskin juoksujuhla. Tapahtuman lähtöpaikkana toimii Senaatintori.

Nimensä mukaisesti iltamyöhään järjestettävässä Midnight Runissa osallistuja juoksevat joko kymmenen tai viiden kilometrin pituisen matkan Helsingin keskustassa. Matkan varrella on erilaisia ohjelmapisteitä, ja tunnelma on tavanomaisia juoksutapahtumia karnevalistisempi. Mukaan voi ilmoittautua Midnight Runin sivuilla.

Kello 21.00-23.30 järjestettävä juoksutapahtuma vaikuttaa Helsingin liikenteeseen. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla. Tarkat tiedot suljetuista kaduista sekä kartta juoksijoiden reitistä löytyvät Helsingin kaupungin sivuilta.