Sara Sieppi pohti syksyn suunnitelmia: ”Suklaa kuuluu aina silloin tällöin ruokaympyrään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu mallikaunotar ja yrittäjä Sara Sieppi toimii nykyisin myös vaikuttajana sosiaalisessa mediassa, josta onkin tullut hänelle merkittävä tulonlähde. Siepillä on jo yli 223.000 seuraajaa Instagramissa, jonne nainen päivittelee enimmäkseen kuulumisiaan. Taannoin hän teki itselleen myös TikTok-kanavan.

Viime aikoina Sara Sieppi on julkaissut runsaasti kuvia esimerkiksi lomamatkoiltaan ja esitellyt ajoittain myös muun muassa alusvaatteita. Nyt 32-vuotias nainen kertoi upean selfie-kuvan kera millaisia suunnitelmia hänellä on tälle syksylle.

– Kesän jälkeen on varmasti joo ihan kiva vaihtaa vähän rutiineja uusiks, mut emmä ajatellu mitään uutta minää rakentaa, Sieppi pohti kuvatekstissään.

Nainen suunnittelee univelan korjaamista ja suklaan syömistä. Hän ei aio herätä viideltä poluille tai mereen aamu-uinnille. ”Mut jos se susta tuntuu kivalta, niin anna mennä”, Sieppi kehottaa. Sara Sieppi muistuttaa seuraajiaan myös siitä, että syksystä ei kannata ottaa paineita, koska tasapaino on mukavampaa.