TS: Sarjakakkaaja piinaa Naantalia – ulostaa bussipysäkeille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naantalissa on ilmennyt kesän ja alkusyksyn aikana erikoinen ja haiseva ongelma. Paikallisille bussipysäkeille on ilmestynyt ihmisen ulostetta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

Ulostetta on löydettu Nuhjalan bussipysäkiltä jo useampaan otteeseen. Tarpeita on tehty myös Naantalin keskustassa sijaitsevan lähtöpysäkin ja supermarket Ukko-Pekan pysäkille. Ulosteen on päätelty olleen peräisin ihmisestä, sillä paikalta on löydetty myös vessapaperia.

Sarjakakkaajaksi kuvailtu tuntematon tekijä on tehnyt tarpeensa bussipysäkkien penkeille. Naantalin kaupungin yhdyskuntatekniikan päällikkö Mika Hirven mukaan kaupunki suunnittelee rikosilmoituksen tekemistä asiasta. Ulosteongelman vuoksi kaupunki on myös alkanut korvaamaan bussipysäkkien puisia penkkejä helpommin puhdistettavaan komposiittimateriaaliin.