Ryhmä Hau -herkuissa aikuisviihteen osoite – Lidl veti tuotteen myynnistä

Digi Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paw Patrol, eli Ryhmä Hau -oheistuotteita on vedetty myynnistä Iso-Britanniassa. Paikallisissa Lidl-kaupoissa myynnissä olleiden herkkujen pakkauksiin oli päätynyt härsikille sivustolle johtava url-osoite.

Iso-Britannian Lidl ilmoitti takaisinvedosta, joka koskee viiden pussin pakkauksissa myytäviä Ryhmä Hau -keksejä. Pakkauksiin kirjoitettu internet-osoite johtaa tietokoneiden selaimella avattuna error-viestiin. Älypuhelimilla avattuna osoite kuitenkin johdattaa aikuisviihdettä sisältävälle verkkosivustolle.

– Tietoomme on tullut, että maahantuojan verkkosivujen url-osoite ei ole enää käytössä. Se uudelleenohjaa sivustolle, joka ei ole sovelias lapsille. Kehotamme asiakkaitamme välttämään url-osoitteen avaamista, tiedotteessa kerrottiin.

Url-osoite johti aikaisemmin Apple Food and Drinks -yhtiön alaisen Apply Kids Co. -elintarvikeyrityksen verkkosivuille. Yhtiö meni Techcrunch-sivuston mukaan konkurssiin kesäkuussa 2022.