Kreikan MM-rallin erikoiskoe keskeytettiin – katsoja hengenvaarallisessa paikassa

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan käynnissä olevan Kreikan MM-rallin neljäs erikoiskoe jouduttiin keskeyttämään odottamattomasta syystä. Osa katsojista oli päättänyt seurata rallia tavalla, joka asetti heidät suoranaiseen hengenvaaraan.

Hyundain rallitalliin kuuluvan Esapekka Lapin autokamera paljasti eräänkin fanin seuranneen erikoiskoetta vaarallisesta paikasta. Hän lymyili ojassa aivan ajoradalla olevan mutkan vieressä. Vaarana on paitsi auton alle jääminen, myös ajon aikana tieltä lentelevien kivien tulilinjalle joutuminen.

Kuvakaappaus Esapekka Lapin autokameran ikuistamalta videolta levisi X-palvelussa Rallirinki-tilin jakamana. Kesken jääneen neljännen erikoiskokeen jälkeen rallia johtivat Thierry Neuville, Sebastien Ogier, Kalle Rovanperä ja Esapekka Lappi.