Luetko kappaleiden sanat Spotifystä? Et ehkä enää pitkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify sai pari vuotta takaperin monien toivoman ominaisuuden. Palvelussa on mahdollista lukea ainakin joidenkin kappaleiden sanoitukset. Nyt sanoitukset ovat kuitenkin kadonneet osalla käyttäjistä.

Osaa Spotifyn ilmaiskäyttäjistä on kohdannut tyrmistyttävä näky. Sanoitusten paikalle on ilmestynyt teksti, jossa ominaisuuden kerrotaan olevan maksumuurin takana. Mikäli sanoitukset haluaa esille, tulee käyttäjän siirtyä Spotify Premium asiakkaaksi.

Spotifyn edustaja on kertonut The Verge -sivustolle kyseessä olevan kokeilu. Yhtiön mukaan Spotify kokeilee usein uudistuksia pienelle osalle käyttäjistä. Mikäli sanoitusten kätkeminen maksumuurin taakse koetaan suoratoistopalvelussa menestykseksi, saattaa uudistuksesta kuitenkin tulla maailmanlaajuinen.