Mies haluaa jättisuuret huulet: ”Saavat peittää kasvoni kokonaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen Mateo Blanco on pumpannut kehoaan muovilla plastikkakirurgian avulla. Hän on muuttanut Yhdysvaltojen länsirannikolta New Yorkiin ja haaveilee huuliensa olevan joskus övereistäkin övereimmät. Hän itse kuvailee ulkonäköään seksikkääksi cyborgiksi.

Mateo Blanco käyttää kuukausittain noin 2.500 euroa ulkonäkönsä ylläpitämiseen. Hän tunnustaa, että huulet ovat jo nykyisin niin isot, että kaikkien ruokien syöminen ei onnistu. Mies ei mielellään aterioi ravintoloissa, vaan tilaa ruokaa kotiinsa sotkuisuuden vuoksi. Lääkärit eivät mielellään suurentaisi enempää Mateon huulia, mutta mies haaveilee niin suurista huulista, että ne peittäisivät hänen kasvonsa.

Jopa täyteaineiden pistäjä sanoo suoraan, että ei suosittele Mateolle enempää muhkeutta huuliin. Ne voivat vaurioitua, joten miehen on odotettava tovi saadakseen haluamaansa lisätäytettä suun ympärille. Hän suunnittelee myös kylkiluiden poistamista saadakseen entistä enemmän kuvikkuutta kehoon sekä neljättä takapuolen kohotusta.