Suvi Pitkänen takapuoli pitkänä: ”Peppukuva ilman filtteriä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Somejulkkis ja DJ Suvi Pitkänen on kohottanut itsetuntoaan tuoreilla valokuvilla Instagramissa. Nainen kehuu ottaneensa poseeraukset ja julkaisseensa ne ilman kuvanmuokkauksia. Pääosassa on naisen takapuoli. Eli hän on kuvannut peppuaan ihmisille nettiin.

– Itsetunnon taso: Peppukuva ilman kuvanmuokkausta, Pitkänen kirjoittaa kuvakimaraan.

Hän aikoo lähteä jälleen Dubaihin, joten haluaa olla fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa. Nainen toteuttaa freesaustaan henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Hän muutti Dubaihin myös viime vuonna lokakuussa.

– Otamme asunnon aluksi kuukausi kerrallaan ja etsimme sopivaa kotia rauhassa. Muutamme Dubaihin pysyvämmin vuodenvaihteen tienoilla, Suvi paljasti viime vuonna, mutta tuli pian takaisin Suomeen.