Anne Hathaway paljasti tärkeimmän kauneustuotteen – löytyy jokaisen kodista

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Oscar-palkittu näyttelijä Anne Hathaway tunnetaan monista elokuvista, kuten Prinsessapäiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan. Nainen on aina pitänyt pukeutumisesta ja muodista, eikä halua pukeutua vain yhden tyylin mukaisesti.

Näyttelijä Anne Hathaway osallistui Voguen videohaastatteluun, jossa nainen vastasi seitsemään kysymykseen melko satunnaisista aihealueista. Haastattelun aikana nainen paljasti suosikki lomakohteidensa olevan Italian Rooma, Etiopia sekä Japanin kaunis Kioto.

Anne Hathaway kertoi myös mitkä hänen tärkeimmät kauneustuotteensa ovat. Tärkeimmäksi nainen listasi heti ensimmäisenä veden. ”Veden juominen on tärkeää ja jos ole niin onnekas, että sinulla on puhdasta vettä, juo sitä”, Hathaway kehotti. Hathaway rakastaa myös kasvoille tarkoitettuja kangasnaamioita ja silmänaamioita, joita hän käyttää myös lentomatkoilla.