Olivia Rodrigon esitys säikäytti yleisön – lavasteet putoilivat ja lamput räjähtivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olivia Rodrigo on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Hän on tullut monille nuorille tunnetuksi etenkin Disney+ -palvelussa esitetystä High School Musical -draamasarjasta. Näyttelijästä kuoriutui muutama vuosi sitten kertaheitolla myös miljoonien tuntema poptähti kauniin Drivers license -balladinsa ansiosta.

Olivia Rodrigo julkaisi juuri uuden get him back -nimisen singlensä, jonka hän pääsi esittämään Video Music Awards -palkintogaalassa. Ennen uutuuskappaletta Rodrigo lauloi esityksensä alussa jättihitiksi nousseen vampire-kappaleen, jonka aikana lavalla alkoi tapahtumaan kummia.

Yleisö säikähti Olivia Rodrigon esitystä, jossa vampire-kappaleen aikana lavasteet alkoivat kaatumaan, verhot putosivat ja lamput räjähtivät. Lopulta ulkopuolinen henkilö tulee artistin luo ja ohjaa hänet turvaan lavalta.

Tilanne oli niin aidon tuntuinen, että yleisö näytti säikähtävän oikeasti kun koko sali hiljeni. Kaikki paljastui kuitenkin täysin suunnitelluksi kun Olivia Rodrigo palasi lavalle ja esitti vielä uuden get him back -singlensä.