Claudia Romanin poseeraukset eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä italialainen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Nykyisin Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Tällä kertaa Romani on esitellyt maailmankuulua takapuoltaan sosiaalisessa mediassa niin rohkeasti, että voidaan jo pohtia ovatko herutuskuvat menneet hieman överiksi. Kuviensa yhteydessä Claudia kysyy mikä kolmesta kuvasta olisi hänen seuraajiensa valinta, joten sinäkin voit käydä kertomassa valintasi.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.