Ibizalta kotiutunut JaloTiina vain piipahti Suomessa – poseeraa jo uudessa kohteessa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa hyvän mielen bilemusiikkia soittavassa Portion Boys -yhtyeessä vaikuttava JaloTiina, eli Tiina Forsby, on kiertänyt tänä vuonna ahkerasti keikkalavoja. Työn täyttämän vuoden kruunasi ansaittu kesäloma Ibizalla, josta nainen palasi Suomeen vain pieneksi hetkeksi ennen kuin matkustelu jatkui.

JaloTiina teki Suomessa piipahtaessaan upean näyttäytymisen Miss Suomi 2023 finaalissa, jossa hänet nähtiin Tuhkimon inspiroimassa gaalatyylissä. Missikilpailujen jälkeen JaloTiina suuntasi seuraavalle lomamatkalleen Ranskaan, ja tähden kohteena oli romanttinen Pariisi.

Nyt nainen on julkaissut Pariisista ensimmäiset kuvat, joissa hänet nähdään kaunis hulmuava mekko yllään. Kuvat ovat Eiffel-tornin edustalla napattu ja JaloTiina kertoo, että syksyisten tunnelmien sijaan kaupungissa on paahtava helle. Nainen ei osannut päättää mistä suunnasta haluaisi itsestään kuvan Eiffel-tornin kanssa, minkä vuoksi hän kiersi tornia ja kävi ottamassa kuvat monesta eri kuvakulmasta.