Kojelautakamera ikuisti hurjan hetken – tuolin osa iskeytyi tuulilasiin

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisperheen automatka sai taannoin karun ja veret seisauttavan käänteen. Auton tuulilasiin lensi kuin tyhjästä ilmestynyt toimistotuolin jalkaosa. Tilanne tallentui kojelautakameran videoksi.

Lea Eaton oli ajamassa Intestate 15 -valtatiellä Utahissa kolme tytärtä kyydissään. Kesken matkan vastaantulevien kaistalta lensi tuolin jalka, joka osui tuulilasiin apukuljettajan puolelle. Apukuljettajan paikalla istui Lean Anabella-tytär.

Anabella sai haavoja häneen osuneista lasinsirpaleista mutta säästyi vakavammilta vammoilta. Anabellan sisko Lily soitti hätänumeroon äidin ohjattua auton tien sivuun. Lily kommentoi KSL-TV-uutiskanavalle Anabellan olleen onnekas, sillä tuoli ei lentänyt tuulilasin läpi.

Lilyn mukaan tuolin jalka oli lojunut keskellä tietä vastaantulevien kaistalla. Tiellä kulkenut auto oli ajanut tuolin jalan yli, minkä seurauksena se oli lentänyt suoraan perheen ajoneuvoa päin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.