Doja Catin visuaalinen ilme ymmärrettiin rajusti väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja Doja Cat avautui heinäkuussa sosiaalisessa mediassa faneistaan, joita hän kehotti hankkimaan työpaikan, laskemaan puhelimen kädestä ja auttamaan perhettään mikäli he kutsuvat itseään Kitteniksi tai Kittenziksi. Fanit eivät suhtautuneet asiaan suopeasti ja yli 250.000 ihmistä lopetti Doja Catin seuraamisen.

Nyt 27-vuotias Doja Cat selitti Harper’s BAZAAR -lehden tekemässä YouTube-haastattelussa mitä ajatuksia Attention -musiikkivideon visuaalisuuden takana on. Attention-musiikkivideolla nainen nähdään alastomana punaisen veren peitossa. Tähden mukaan tämä kuvastaa uudelleen syntymistä ja sitä, että on onnistunut puskemaan itsestään uuden version ulos.

Doja Cat on aina halunnut anteeksipyytelemättömästi olla oma itsensä eikä häntä kiinnosta ihmisten miellyttäminen. Naisen ympärillä liikkuu tällä hetkellä huhuja, joiden mukaan nainen on myynyt sielunsa paholaiselle maineen ja rahan vuoksi. Monien mielestä uusi Paint the Town Red -kappale vahvistaa nämä epäilykset todeksi.